„Înotătorul piteștean Robert Glință, primul sportiv român care a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, și-a lansat de câteva zile o platformă online care conține o pagină de internet, una de Instagram și alta de Facebook”, informează azi colegii de la site-ul www.arges-sport.ro

RobbieForGold este numele platformei, care poate fi găsită la adresa din link și este realizată de o companie de marketing și susținută de o importantă marcă de produse congelate.

„Scopul acestui site este acela de a-l susține pe Robert Glință în visul său de a cuceri medalia de aur la Olimpiadă și de a doborî recordul olimpic în proba sa preferată, 100 metri spate.

Site-ul conține un testimonial despre intenția înotătorului, cuprins într-un film realizat profesional, declarații ale lui Robert, sfaturi despre nutriție și alte informații cu privire la drumul pe care s-a înhămat să-l parcurgă.

”Zâmbesc de fiecare dată când mi se spune să aștept o secundă (…). Sunt Robert Glință și voi înota pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Și nu, nu am o secundă de așteptat, ci întotdeauna una de câștigat”, este mesajul din filmulețul în care apare chiar și familia sportivului.

Următoarea apariție a lui Robert Glință în concursuri va fi la a patra etapă a International Swimming League (ISL) de la Londra, în 23-24 noiembrie. Piteșteanul face parte din echipa Iron Team, condusă de sportiva maghiară Katinka ”Iron Lady” Hosszu”, mai arată cei de la arges-sport.ro

sursă foto: robbieforgold.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here