În perioada 13-16 la Rimini (Italia), s-a desfăşurat, sub egida WAKO (World Association Kickboxing Organization), cea mai puternică organizatie de Kickboxing din lume, recent acceptată în familia Jocurilor Olimpice, competiţia Bestfighter World Cup.

La această competiţie au fost prezenţi şi trei sportivi de la clubul Aleph Piteşti, care au făcut parte din delegația României.

Nivelul tehnic deosebit a fost dat de cei 2760 de sportivi din 42 țări participante, care si-au pus mănușile de kickboxing pentru a-si demonstra tehnicile învățate.

Antrenorul sportiv Marius Cocean împreună cu cei doi elevi ai săi, Leo Dospina si Erika Nițu, au fost si de aceasta data la înălțime iar prestația lor la această Cupa Mondială a fost încununată cu succes.

Împreună au disputat 17 meciuri foarte grele din care au ieșit învingători, ştiut fiind faptul că în fața adversarilor din țara gazdă, opt la număr, trebuie să ai tărie de caracter și valoare.

Astfel, Leo a câștigat Cupa mondială la două stiluri diferite la categoria – 37 Younger cadets, Erika după un maraton impresionant de confruntări, printre care 5 italieni, ruși și bulgari a reușit să câștige medalia de argint la ambele stiluri la categoria -45 kg, respectiv-50 kg -Old cadet,s iar Marius Cocean confirmă rezultatul de anul trecut câștigând cupa mondială la ambele stiluri la categoria -79 kg master class după 5 confruntări dificile, printre care și 3 cu sportivi din Italia si Rusia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here