Într-o şedinţă recent încheiată a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, condusă de prefectul Emanuel Soare, au fost anunţate noi măsuri mai severe de prevenire a răspândirii infecţiilor cu Covid 19.

Potrivit celor declarate de prefectul Soare, pe treptele de la intrarea în „Casa Albă”, la finalul şedinţei, sunt vizate de noi restricţii oraşele Piteşti, Ştefăneşti, Curtea de Argeş şi Topoloveni, plus alte 3 de comune din judeţ.

În toate acestea, indicele de infectare a depăşit 1,5 cazuri la mia de locuitori, ceea ce dă posibilitatea autorităţii locale să dispună măsuri în consecinţă.

Comunele vizate sunt:

Moşoaia, Domneşti, Oarja, Sălătrucu, Teiu, Bascov, Bradu, Budeasa, Cicăneşti, Albeştii de Argeş, Izvoru, Băbana, Mărăcineni, Brăduleţ, Valea Danului, Leordeni, Bârla, Recea, Schitu Goleşti, Călineşti, Băiculeşti, Rucăr şi Vultureşti.

Revenim cu detalierea restricţiilor care vor fi impuse în aceste localităţi, de îndată ce vom avea un document oficial în acest sens.

Deocamdată, avem doar nişte declaraţii ale prefectului de Argeş.

Actualizare – Restricţiile decise de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă le găsiţi accesând link-ul de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here