„În urma apelului nostru către primari cu privire la conștientizarea importanței vaccinării și la impicarea în organizarea unor puncte de vaccinare în localitățile pe care le administrează, au apărut primele rezultate”, a transmis azi subprefectul de Argeş Lucian Ionescu, care deţine şi postul de prefect, ca interimar.

„Astfel, la sfarșitul acestei săptămâni, în orașul Mioveni va avea loc un maraton de vaccinare susținut de primăria Mioveni, în centrul de vaccinare din cartierul Racovița. Tot în aceste zile, o echipă de medici din acest centru se va deplasa la Dârmănești în vederea vaccinarii mai multor persoane din cadrul unei societăți comerciale.

De asemnea, tot în acest weekend, în târgul din comuna Lerești, sat Voinești, va fi amplasat un cort pentru vaccinarea doritorilor, iar în comuna Poienarii de Argeș se va deplasa o echipă mobilă care va vaccina în Căminul Cultural.
Săptămâna viitoare, în târgul săptămânal de la Hârsești se va instala un cort pentru vaccinare iar la Stâlpeni, Duminica viitoare, se va deplasa o echipă mobilă.

În continuare facem apel către toți cetățenii să se vaccineze, aceasta fiind singura soluție viabilă pe termen mediu și lung pentru depășirea pandemiei”, a mai transmis prefectul interimar Ionescu. De asemenea, duminica viitoare un cort pentru vaccinarea celor doritori va fi amplasat şi în incinta târgului de la Domneşti.

Acţiunile de acest gen au fost numeroase pe vremea când postul de prefect era deţinut de Emanuel Soare, dar, ulterior, pe fondul relaxării restricţiilor anti-Covid, astfel de campanii au dispărut aproape cu totul. Şi la nivel de udeţ, dar şi la nivelul întregii ţări, cu rezultatele care se pot vedea azi.

Imaginea de sus este de la o campanie derulată în perioada numită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here