Clubul de fotbal FCSB a anunţat azi, prin gura patronului său, Gigi Becali, că a semnat un contract cu noul antrenor al echipei – în fapt, un fost tehnician al acesteia – Toni Petrea (foto).

Pe lista scurtă a patronului FCSB se afla, pe poziţia numărul 1, fostul fotbalist al lui FC Argeş şi al Stelei, piteşteanul Nicolae Dică. Acesta, însă, nu s-a înţeles cu Becali cu privire la unele clauze contractuale, aşa încât negocierile au fost sistate.

Toni Petrea a mai condus FCSB din vara lui 2020 până vara trecută, fără a înregistra vreo performanţă notabilă. Faţă de Nicolae Dică, Petrea are avantajul că e (şi) mai ieftin şi, în plus, nu iese chiar niciodată din cuvântul patronului. Ceea ce Dică mai făcea, e drept, nu prea des.

Principalul obiectiv trasat de Becali noului „antrenor” Petrea e să mai reducă, în următoarele etape, decalajul de puncte faţă de prima clasată, CFR Cluj-Napoca. Deocamdată, FCSB ocupă locul secund, cu 31 de puncte în clasamentul primei ligi, cu opt puncte maipuţin decât CFR.

sursa foto: Facebook/Steaua roş-albastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here