Au fost percheziții de amploare în Câmpulung, la un bărbat bănuit că a săvârșit infracțiunea de proxenetism și care a fost cercetat de-a lungul timpului de autorități. Din păcate, municipiul Câmpulung este de foarte mult timp în atenția structurilor competente, având în vedere numărul mare de persoane care sunt bănuite de astfel de practici. S-a încercat prin proteste, campanii, informări, însă lucrurile stau la fel de ani buni.

“În ziua de 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism, și au reținut un bărbat de 32 de ani, din Câmpulung.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2014-2020, bărbatul ar fi determinat trei femei, cu vârste cuprinse între 27 și 32 de ani, să practice prostituția, în țări precum Germania și Austria, activitate de pe urma căreia ar fi obținut sume de aproximativ 270.000 de euro și peste 200.000 de lei.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 15 septembrie a.c., polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, de pe raza municipiului Câmpulung, de unde au fost ridicate mai multe materiale cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis Biroul de presă al IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here