Reparaţiile la pasajul Magnolia nu sunt gata nici la o lună de când ar fi trebuit să fie

Date:

Share post:

„Primăria Municipiului Pitești, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, a demarat lucrările de reabilitare a cupolei pasajului Sfânta Vineri – Magnolia. Până în data de 31 mai 2021, data la care se finalizează reconstrucția, pietonii sunt atenționați că intrările în pasaj sunt blocate traficului, pentru evitarea accidentelor… Municipalitatea regretă disconfortul creat și face apel către piteșteni să circule cu atenție sporită în zonă, respectând regulile de traversare în siguranță”.

Rândurile de mai sus sunt luate dintr-un comunicat de presă al Primăriei Piteşti, emis la începutul lunii mai anul curent. Pârdalnica de cupolă a pasajul se lasă, însă, greu reparată.

Astfel că azi, la aproape o lună de când ar fi trebuit finalizate lucrările de reparaţii, ele nu sunt încă gata. Între timp, pietonii, care fuseseră rugaţi să traverseze bulevardul IC Brătianu „pe la trecerile de pietoni cele mai apropiate”, traversează care unde poate.

În decembrie 2019, la pasajul respectiv s-au mai efectuat lucrări de reparaţie, dar ele au vizat doar scările rulante, nu şi cupola cu probleme.

Aşa că întrebăm municipalitatea din Piteşti, în speţă pe primarul de cuvânt Cristian Gentea: când vor fi gata, totuşi, reparaţiile cupolei ăleia?

Imaginea de mai sus a fost realizată ieri, sâmbătă, 26 iunie.

1 COMENTARIU

  1. Acoperisul pasajului a fost gresit proiectat si mai gresit executat inca de la constructie.Solutia cu faguri nu a fost cea mai fericita.Deasemenea pasajul Magnolia are grave probleme cu infiltratiile de apa in spatii din cauza izolatiei defectuoase.In concluzie este o mica ruina in functiune.Serviciul public de exploatare patrimoniu se pare ca nu este prea interesat sa exploateze patrimoniul astfel incat sa produca bani pt. Primarie adica pt. comunitate din moment ce intarzie finalizarea lucrarilor si apoi inchirierea spatiilor.Dl.Primar ar trebui sa verifice contractul de executie si modul cum a fost incheiat si sa dispuna masuri in consecinta.
    Cred ca o va face.

    Să sperăm că o va face.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Spitalul Județean Argeș, linie endoscopică de ultimă generație la Urologie

Pacienţii cu afecţiuni urologice vor beneficia de acum de...

Cod galben de ploi în sud-estul României. Vizat, și tot județul Argeș. La munte va ninge

Administrația Națională de Meteorologie ANM a emis azi o...

Spitalul Județean Pitești angajează medici

Spitalul Județean de Urgență Pitești organizează concurs pentru angajarea...

Documentar despre cariera și viața lui Ilie Năstase, în regia lui Tudor Giurgiu, prezentat la Pitești

Premiera documentarului ”Nasty”, despre cariera și viața lui Ilie...