Renault, partener premium al turneului de tenis de câmp de la Roland Garros

Date:

Share post:

„Competiția de Grand Slam pariziană (de la Roland Garros – n.r.) și producătorul Renault și-au unit forțele pentru a scrie un nou capitol în istoria lor.

Începând cu turneul din 2022, care va avea loc în perioada 16 mai – 5 iunie, și pentru o durată inițială de cinci ani, Renault devine Premium Partner al Roland-Garros, unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din lume”, a informat azi Grupul Renault, printr-un comunicat de presă.

„Renault și Roland-Garros împărtășesc aceeași intenție de a se comporta mereu mai responsabil, prin urmare, mobilitatea durabilă este esențială pentru ambele mărci. Renault își accelerează deja transformarea cu obiectivul de a deveni un brand complet electric în Europa până în 2030.

Acest angajament față de mobilitatea durabilă se reflectă în mod clar în flota de 100 de Megane E-Tech Electric pe care Renault a pus-o la dispoziția Open-ului francez, ca parte a parcului total care va număra 160 de vehicule”, se mai menţionează în documentul citat.

Noul Renault Megane E-Tech Electric e o maşină aspectuoasă, elegantă

În timpul turneului, Renault va conta și pe un stand de 150 metri pătraţi, în interiorul complexului Roland-Garros, unde vizitatorii vor putea afla informații despre viitoarea gamă electrică și electrificată a mărcii și unde vor fi expuse: Renault Megane E-Tech Electric, Renault 5 Prototype și Noul Renault Austral, a cărui premieră mondială va avea loc chiar la Roland-Garros.

Din păcate – e un regret al nostru, local – alături de modelele de maşini electrice purtând emblema Renault nu va fi prezent şi modelul electric de la Dacia, micuţa citadină Spring.

sursa foto: Grupul Renault România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular