Regele romilor de la Costeşti, arestat cu frate şi cu prinţişor cu tot

Date:

Share post:

Dan Stănescu (foto), din Costeşti, cel care se autodenumeşte Rege Internațional al romilor creștini de pretutindeni, a fost arestat azi pentru 30 de zile într-un dosar penal de fals şi uz de fals.

Cei trei membri ai „monarhiei” de la Costeşti sunt acuzaţi de anchetatori că, în complicitate cu alte persoane apropiate, ar fi prejudiciat statul cu aproximativ 400.000 de lei,

„Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie 2020 – ianuarie 2021, administratorii ai trei societăți comerciale din județul Argeș, profitând de prevederile legislative în contextul pandemiei (O.U.G. 92/2020), ar fi recrutat 68 de persoane, pe numele cărora ar fi încheiat contracte individuale de muncă în mod fictiv, fără ca acestea să desfășoare activități. Scopul a fost de a obține subvenții, pe care le-ar fi folosit în interes propriu”, a comunicat acum patru zile biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Atunci, forţele de ordine operaseră 38 de percheziţii, în judeţul Argeş şi în Gorj, Vâlcea şi Olt, în dosarul respectiv. Vizat de percheziţii a fost inclusiv „Palatul Regal” de la Costeşti.

În acelaşi dosar în care a fost arestat „Regele” Stănescu, fratele şi fiul său, a mai fost dispus control judiciar pentru 60 de zile şi pentru nora „Majestăţii-Sale”.

Procurorii ceruseră şi pentru ea arestarea preventivă, dar a prevalat, în opinia instanţei, faptul că are un copil mic pe care trebuie să-l îngrijească.

sursa foto: Facebook/Dan Stănescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular