Rectorul Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad, Ramona Lile, plagiatoare în serie, dar de neclintit din funcţie

Date:

Share post:

Dacă s-ar organiza un campionat naţional de plagiat, rectorul Universităţii (de stat) „Aurel Vlaicu” din Arad, Ramona Lile (foto), ar fi o candidată autorizată la un loc pe podium.

A plagiat de mai multe ori, cu o perseverenţă demnă de o cauză mai bună, a informat revista „22”, într-o serie de articole.

„Ramona Lile n-are reticențe în a se folosi de orice mijloace pentru a se cățăra în carieră cât mai sus, n-are mustrări de conștiință. Are, în schimb, proptele.

În cei cinci ani de când revista 22 scrie despre plagiatele masive și grosolane pe care le-a comis, Ramona Lile nu a dat niciun pas înapoi, a fost sistematic „albită” de colegii din Comisia de etică a universității pe care o conduce, subordonații ei au ales-o și au reales-o a treia oară rector, diverșii miniștri au închis ochii la toate făcutele și nefăcutele ei…”, se arată într-un articol semnat de Brînduşa Armanca şi Andreea Pora, în publicaţia citată.

Tupeul şi obrăznicia dnei rector Lile au atins un punct culminant atunci când dumneaei a încercat să se asocieze cu Universitatea „Paul Valéry“ din Montpellier, Franța, după cum informează cei de la revista „22”.

Singura problemă ar fi că dna rector Lile nu ştie o boabă de franceză.

Pe larg, despre cum e posibil să furi una într-una (termenul de furt nu e deloc deplasat, pentru că plagiatul tot un furt este) şi să nu fii pedepsit în niciun fel, în articolul din care am citat şi care poate fi citit accesând link-ul de mai jos:

https://revista22.ro/actualitate-interna/cine-o-lasa-pe-plagiatoarea-in-serie-ramona-lile-fara-functia-de-rector

sursa foto: Facebook/Universitatea Aurel Vlaicu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular