Autorităţile de la Bucureşti au raportat azi la prânz 6.789 de cazuri noi de infectări cu Covid-19 la nivel naţional și 129 de decese în ultimele 24 de ore. Cifrele reprezintă un record negativ al anului în curs. Peste 6.000 de cazuri de infectar ecu coronavirus nu am mai avut de la începutul lui aprilie, când se înregistraseră 6.114 îmbolnăviri.

În spitale se află internaţi, infectaţi cu Covid-19, 8.334 de persoane, dintre care aproape 1.000 sunt în stare gravă, în secţiile de Terapie Intensivă.

La noi în judeţ au fost raportate 84 de cazuri noi în ultimele 24 de ore. În spitalele Covid din judeţ sunt 208 persoane internate, cu 8 mai multe decât ieri, dintre car e15 sunt în stare grave, în secţiile de Terapie Intensivă.

Dintre oraşele şi comunele Argeşului, una singură este în scenariul roşu, Căteasca, cu o incidenţă a cazurilor de Covid de 3,26 la mia de locuitori. Alte 13 comune sunt în zona galbenă, cu o rată a infectărilor de peste 1 la mie, dar sub 3, potrivit site-ului oficial covidarges.ro

În imaginea de sus, evoluţia numărului de bolnavi de Covid internaţi în stare gravă în secţiile de Terapie Intensivă, la nivel naţional, în ultimele două săptămâni.

sursa foto: G4Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here