„În cursul zilei de ieri, 12 februarie a.c., polițiștii argeșeni au clarificat, în aproximativ o jumătate de oră de la momentul sesizării, situația a două persoane dispărute”, a informat azi biroul de presă al Poliţiei.

„Prima dintre cele două sesizări a venit din partea unui bărbat din Suseni, care, în jurul orei 18:30 anunța polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu, că socrul său, în vârstă de 80 de ani, nu a mai revenit la domiciliu, după ce plecase în dimineața aceleiași zile, cu animalele la păscut.

În aproximativ o jumătate de oră, după mobilizarea exemplară a polițiștilor și a cetățenilor din localitate, bătrânul a fost găsit pe raza comunei Rociu. Acesta nu a suferit vătămări.

A doua sesizare a fost primită în jurul orei 23, când la sediul Secției 2 Poliție Pitești s-a prezentat un bărbat de 44 de ani, din Pitești, care a relatat polițiștilor că sora acestuia, de 45 de ani, persoană cu probleme medicale, a plecat de la domiciliu în jurul orei 11, nu a mai putut fi contactată și nu a fost găsită de către membrii de familie.

Polițiștii Secției 2 Poliție s-au mobilizat pentru a o găsi, iar în baza investigațiilor, femeia a fost dată în atenție pe raza municipiului Pitești, fiind găsită în jurul orei 23:30, în zona din centrul municipiului Pitești.

Din verificări s-a stabilit că femeia nu a suferit vătămări și nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a mai informat Poliţie.

E vorba aici de două adevărate recorduri de operativitate şi promptitudine, stabilite de poliţiştii argeşeni, fapt pentru care aceştia merită felicitări. Ceea ce şi facem, prin aceste rânduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here