Răzvan Chiruţă, despre conaţionalii filoruşi: „Când mai susțineți demenți, uitați-vă întâi în buzunar. Îi susțineți pe banii voștri”

Date:

Share post:

Răzvan Chiruţă, redactor-şef al portalului de presă PressHub.ro, fost redactor-şef al publicaţiilor România Liberă şi Newsweek România, a sintetizat azi, de o manieră concisă, clară şi pe înţelesul tuturor, ce mare greşală comit aceia dintre conaţionalii noştri care simpatizează cu regimul agresor de la Moscova, al lui Vladimir Putin.

Avem destui concetăţeni care văd în dictatorul rus un model, din păcate.

„Războiul nebunesc declanșat de Putin ne va afecta pe noi toți. Iluzia asta că dacă ești cu dictatorul, scapi de consecințe e doar atât, o iluzie. În primul rând, vom fi afectați economic.

Sunt mari facturile la gaze naturale? Vor fi mai mari (unul dintre lacheii lui Putin, ex-preşedinte şi premier al Rusiei, Dimitri Medvedev, ameninţa recent Occidentul că va plăti şi 2.000 de euro pe mia de metri cubi de gaz rusesc – n.n.).

Sunt mari prețurile la litrul de benzină sau motorină? Vor fi mai mari. Și, bineînțeles, se va scumpi tot, de la pâine în sus.

În plus, toate bursele lumii s-au dus în jos. Abia ne reveneam din problemele economice induse de pandemie. Acum, conflictul din Ucraina le va aduce înapoi și le va amplifica.

Când mai susțineți demenți, uitați-vă întâi în buzunar. Îi susțineți pe banii voștri”, a scris jurnalistul Răzvan Chiruţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular