Ieri, în cadrul unei emisiuni difuzate de postul local de televiziune Super TV Argeş, primarul comunei Albeştii de Argeş, dl Gabriel Popa (foto), s-a dezlănţuit la adresa conducerii organizaţiei judeţene a partidului din care face parte, PNL.

Concret, dl Popa, împreună cu alţi 15 primari argeşeni aleşi pe lista PNL, îi reproşează preşedintelui organizaţiei judeţene a partidului, dl Adrian Miuţescu, faptul că nu a reacţionat în niciun fel la o scrisoare pe care edilii i-au trimis-o şi în care semnalau o lungă serie de aspecte negative în activitatea PNL.

„Noi încă mai suntem la PNL si sperăm că încă vom mai fi, deşi…Putem fi la PSD, putem fi la ALDE… Repet, încă mai sper că vom fi primari ai PNL…eu si alţi colegi de-ai mei, 15 primari, suntem nemulţumiţi de ce e acum în partid. Încă suntem la PNL, dar vedem ce o mai fi şi sperăm ca mandatul viitor să ne găsească la un partid mare, că e PSD, că e ALDE…”, a declarat primarul Gabriel Popa, în dialog cu realizatorul emisiunii „Chestiuni argeşene”, jurnalistul Iulian Uţă.

Trecând peste gluma cu ALDE partid mare, e limpede că în PNL Argeş există frământări serioase, nemulţumiri multe şi aşa mai departe.

Iată o posibilă explicaţie a faptului că, deşi guvernarea din 2016 încoace a erodat dramatic procentele PSD, liberalii nu reuşesc cu nici un chip să treacă de 17-20% în intenţiile de vot prezentate de sondaje.

sursa foto: site-ul comunei Albeştii de Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here