În cursul dimineţii de azi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești și luptători din cadrul Serviciului Pentru Acțiuni Speciale Argeș, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești au efectuat trei percheziții domiciliare, în municipiul Pitești, la locuințele unor persoane bănuite de sâvârșirea infracțiunilor de contrabandă și operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Informaţia ne-a fost furnizată de biroul de presă al Poliţiei Argeş.

„Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada septembrie – decembrie a.c., cei în cauză ar fi comercializat fără drept țigarete și articole pirotehnice pe raza județului Argeș.

În urma perchezițiilor polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor 94.220 de țigarete nefiscalizate și peste 57.000 de articole pirotehnice deținute fără drept.

Trei bărbați, de 27, 28, respectiv 39 de ani, toți din Pitești, au fost conduși la sediul Poliției Orașului Costești pentru audieri”, se arată în comunicatul de presă al Poliţiei Argeş.

sursa foto: Poliţia Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here