În această dimineaţă, efective din cadrul Inspectoratului de  Jandarmi Judeţean  Argeş au participat la o acţiune comună de control în colaborare cu reprezentanţi din cadrul Distribuţie Energie Oltenia, în zona comunelor Băiculeşti şi Merişani din judeţul Argeş.

Acţiunea s-a desfăşurat în scopul prevenirii şi combaterii furtului de energie electrică, o practică des întâlnită în zonă.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate mai multe imobile care erau branşate ilegal la reţeaua distribuitorului de energie electrică.

Reprezentanţii Distribuţie Energie Oltenia au procedat la dezafectarea instalaţiilor improvizate, iar jandarmii au procedat la întocmirea documentelor de constatare conform normelor de procedură penală.

Au rezultat două dosare care au fost înaintate organelor de Poliţie competente teritorial în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt de energie electrică şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea de energie electrică sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

Informaţiile ne-au fost furnizate de biroul de presă al Jandarmeriei Argeş.

sursa foto: Jandarmeria Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here