• Alb violeţii au transferat în cele din urmă doi fotbalişti cu mare experienţă

Într-un final, azi, clubul din Trivale a reuşit să obţină semnăturile celor doi fotbalişti, Rareş Enceanu şi Vasile Gheorghe. De mai bine de o săptămână şi jumătate oficialii clubului au negociat cu cei doi mijlocaşi, jucători cu mare experienţă în fotbalul românesc.

Noile achiziţii ale piteştenilor se pregăteau sub comanda lui Emil Săndoi de aproape două săptămâni.

Emil Săndoi speră că, în cel mai scurt timp, aceştia să debuteze în tricoul alb-violet şi să ajute echipa.

Rareş Enceanu şi Vasile Gheorghe au semnat cu gruparea alb violetă până la sfârşitul acestui sezon competiţional, cu drept de prelungire, în eventualitatea în care vor confirma aşteptările.

Rareş Enceanu are 24 de ani şi a bifat până acum 81 de meciuri în primele două ligi.

A mai evoluat la FC Braşov, Unirea Tărlungeni, FCSB şi FC Voluntari. În 2015, FCSB l-a transferat de la FC Braşov pentru suma de 250.000 de euro, însă, datorită tinereţii şi concurenţei acerbe, Enceanu nu a reuşit să îşi câştige un loc de titular în echipa roş-albastră, fiind cedat sub formă de împrumut la mai multe formaţii de Liga I.

Vasile Gheorghe are 33 de ani şi este un fotbalist cu mare experienţă în fotbalul românesc. A adunat până acum 226 de partide în Liga I, Liga a II-a şi în cupele europene. În cariera sa, Vasile Gheorghe a bifat echipe importante din fotbalul românesc precum Oţelul Galaţi şi CSMS Iaşi cu care a evoluat şi în tururile preliminare ale Europa League. Pe această cale, clubul FC Argeş le transmite celor doi jucători „Bun venit!”

sursă foto: facebook/fcarges

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here