Contrar regulilor instituite la nivel guvernamental, conform cărora pe un teren de fotbal se pot antrena, simultan, cel mult patru jucători, echipa de fotbal Rapid Bucureşti a fost filmată (de o echipă a TelekomSport) antrenându-se normal, tot lotul, simultan, ca şi când n-ar fi nicio pandemie, nicio regulă de respectat, nimic.

Oricum, nu era prima „şmecherie” la care au recurs fotbaliştii antrenorului Dan Alexa: ei începuseră antrenamentele din luna aprilie, deşi această permisiune a venit de la autorităţi abia în 15 mai.

Celelalte cinci echipe din play-off-ul ligii a 2-a (FC Argeş, CS Mioveni, Petrolul, UT Arad şi Turris) au reacţionat, cerând sanţionarea Rapidului, eventual depunctarea, ameninţând, în caz contrar, cu retragerea din competiţie (cazul FC Argeş).

Departe de a face gestul bărbătesc, de a-şi recunoaşte culpa şi de a cere scuze celorlalte competitoare, directorul general al Rapidului, Ovidiu Burcă (foto sus), neagă şi cea mai clară evidenţă.

„Cei care au monitorizat dintr-un balcon efectivul rapidist aflat la antrenament au luat în calcul nu doar jucătorii prezenți, dar și masorii, magazinerul și manechinele parte integrantă în ședința de pregătire…

…Totodată, ni se par deplasate acuzele venite dinspre partenerii de competiție de la Pitești, care amenință chiar cu retragerea din campionat.

Îi înțelegem că le este foarte greu să se pregătească pe patru terenuri puse la dispoziție de către autorități. Și să își gestioneze activitatea și existența din bani publici puși la dispoziție de către aceleași autorități”, a declarat dl Burcă, pentru site-ul prosport.ro

Deocamdată, Federaţia Română de Fotbal nu a reacţionat faţă de repetatele încălcări ale normelor, comise de rrapidişti, dar probabil că nu va întârzia să o facă.

În imaginea de mai sus (captură video Telekomsport), se vede limpede că pe terenul unde se antrena Rapidul sunt nu doar patru jucători, cum e permis, ci vreo 20.

Articolul de pe site-ul din care am citat, aici: https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-se-apara-dupa-ce-a-fost-surprinsa-incalcand-regulile-la-antrenament-au-numarat-si-masorii-magazinerul-si-manechinele-ovidiu-burca-are-mesaje-speciale-pentru-arges-si-uta-19133700

sursa foto: Facebook/Ovidiu Burcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here