„Sezonul 2019 al Campionatului Național de Raliuri este deschis de Raliul Argeșului, competiție care revine în calendar după o pauză de nouă ani.

Raliul Argeşului se va desfășura în perioada 2-4 mai, pe drumurile de asfalt din județul Argeș, inclusiv pe partea sudică a Transfăgărășanului…

Pe lângă surprizele și noutățile noului sezon, probele speciale vor fi, cu siguranță, unul dintre motivele pentru care iubitorii automobilismului se vor afla de-a lungul weekend-ului pe marginea drumurilor de asfalt pentru a-și susține favoriții.

Având în vedere pasiunea argeșenilor pentru motorsport, organizatorii se așteaptă la un număr mare de spectatori pe probele speciale, aceștia fiind sfătuiți să respecte indicațiile oficialilor și organizatorilor pentru o bună desfășurare a evenimentului”, au anunţat organizatorii, printr-un comunicat de presă.

Constantin „Puiu” Rusu

Constantin „Puiu” Rusu, pilot de competiţii a fostei echipe Dacia, e încântat că Raliul Argeşului revine. La fel şi multiplul campion naţional Constantin „Titi” Aur.

„M-am bucurat… Mi-a trezit o nostalgie și o bucurie, din mai multe puncte de vedere…Pe vremea când eram pilot la Dacia Pitești, acesta a fost unul din locurile pe care le-am apreciat cel mai mult.

Raliul Argeșului avea un traseu pe care eu l-am găsit, la acel moment, cel mai complex din țară. Mă refer la probele de pe Malul Lacului, Capra. Zona Transfăgărășanului, dinspre Curtea de Argeș, oferă un traseu foarte complex și conține cam tot ce își poate dori un pilot”, a declarat dl Rusu, pentru organizatori.

sursa foto: raliulargesului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here