Puşti de 16 ani din Mălureni, Argeş, reţinut de Poliţie după ce-şi şantajase iubita cu publicarea unor poze cu conotaţii sexuale

Date:

Share post:

Puştanul reţinut a publicat pe un grup de Facebook o poză indecentă cu prietena lui. Apoi a ameninţat-o că mai publică şi altele, dacă fata nu-l plăteşte.

După ce a primit de mai multe ori bani şi chiar o bijuterie de aur, elevul din Mălureni a fost reţinut în urma unui flagrant.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada noiembrie 2023 și până în prezent, cel în cauză ar fi solicitat, în repetate rânduri, unei minore să îi remită bunuri și sume de bani, pentru a nu distribui fotografii în care persoana vătămată apărea în ipostaze indecente, precum și o înregistrare video, cu conotații sexuale, efectuată fără acordul acesteia.

Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că minorul ar fi primit de la persoana vătămată sumele de 1.000 de euro și 1.500 de lei, precum și o bijuterie din aur.

De asemenea, în cursul lunii februarie 2024, minorul ar fi agresat fizic, atât persoana vătămată, cât și un alt minor, din aceeași clasă cu fata, în timp ce se aflau la școala unde aceștia învață.

CITIŢI ŞI: Şantaj în familie, la Piteşti. Tatăl, mama şi fiul, reţinuţi de Poliţie

Ultima tranşă, 400 de euro

Totodată, cel în cauză ar fi distribuit pe un grup în mediul online, format din elevi, una din fotografiile compromițătoare în care persoana vătămată apărea in ipostaze indecente.

Astfel, în temeiul autorizării instanței competente, în cursul zilei de 26 februarie a.c., a fost organizată și desfășurată o acțiune de prindere în flagrant a celui în cauză, ocazie cu care acesta a fost depistat, având asupra sa suma de 400 de euro, pe care acesta a primit-o anterior de la persoana vătămată.

Minorul în cauză a fost condus la sediul Poliției, pentru audiere.

După administrarea probatoriului, la data de 4 martie a.c., cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis biroul de presă al Poliţiei.

Imaginea este de arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

FC Argeş şi-a asigurat menţinerea matematică în Liga 2

FC Argeş şi-a asigurat menţinerea matematică în Liga 2,...

Top 6 activități eficiente pentru copiii cu autism 

Ai un copil cu autism și vrei să afli...

Bogdan Angelin David, fost șef al PNL Câmpulung, a trecut la PSD

Bogdan Angelin David, fost președinte al PNL Câmpulung, a...

Tânărul Dragoș Predescu (PNL), numit aseară prefect al județului Argeș

Tânărul Dragoș Predescu (PNL) a fost numit aseară prefect...

”Dasfidania, asshole!” Russian Ambassador Valery Kuzmin has left Romania today

The Russian Ambassador in Romania, comrade Valery Kuzmin, ended...

Dasfidania, asshole! Ambasadorul rus Valery Kuzmin a plecat definitiv din România

Ambasadorul Rusiei în România, Valery Kuzmin, și-a încheiat ”misiunea”...

S-a încheiat Festivalul-Concurs ”Premiile Muzicale Dinu Lipatti”

Ieri și azi a avut loc cea de-a IX-a...