Mâine, la ora 18,30, pe Stadionul Nicolae Dobrin, se va disputa partida dintre FC Argeş şi UTA, meci ce face parte din a doua etapă a Ligii 1, sezonul 2021-2022.

Din cauza restricţiilor sanitare, persoanele care nu sunt vaccinate şi doresc să fie prezente pe stadion la ora partidei, vor avea posibilitatea de a se testa rapid la punctul de testare ce se află în parcarea din faţa stadionului. Preţul pentru un test antigen SARS-CoV-2 este de 40 lei.

Testul antigen SARS-CoV-2 este un test non-invaziv, cu sensibilitate mare de detectare a încărcăturii virale, care oferă șansa de a cunoaște rapid, imediat după testare, dacă o persoană este infectată cu virusul COVID-19.

Vă reamintim că pe toate stadioanele din România au acces următoarele categorii de persoane:
• Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
• Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
• Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.
Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una din cele trei categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul de acces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here