În această după-amiază, la sediul central al PSD din Bucureşti are loc prima şedinţă a noii conduceri colective naţionale, faimosul „Cex”.

În cadrul acesteia, noul lider Marcel Ciolacu şi cei care se gudură deja pe lângă dumnealui vor valorifica oportunitatea de a se debarasa de personaje devenite de nefrecventat. Chiar şi din punct de vedere pesedist.

Vor fi, astfel, daţi afară din funcţii senatorul Niculae Bădălău (cel care cânta, cot la cot cu un manelist, că se „pi.ă pe Diasporă), dar şi fostul secretar general al partidului, Codrin Ştefănescu (cel cu „pentru că putem”, dacă vă amintiţi).

Un alt nume care-şi va pierde funcţiile pe linie de partid va fi, se pare, deputatul de Argeş Cătălin Rădulescu, celebru pentru desele sale derapaje comportamentale şi de limbaj şi pe care toată ţara îl ştie sub porecla de „Mitralieră”.

Toate aceste schimbări, dar şi altele care vor fi operate azi, fac parte din strategia noului preşedinte Marcel Ciolacu, de a da o faţă mai umană PSD-ului şi de a se delimita de atitudini trecute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here