Deşi şi-a mai înnoit, pe ici pe colo, oamenii care-l vor reprezenta în viitorul Parlament, PSD nu şi-a înnoit şi năravurile, care au rămas cam aceleai din epoca Liviu Dragnea.

„Proiectul legislativ iniţiat de deputatul ex-PSD Cătălin Rădulescu, zis „Mitralieră”, privind prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale este la un pas de adoptare, fiind programat pentru vot final, în ultima şedinţă din legislatura aceasta”, au anunţat azi colegii de la Epoch Times România.

„Astăzi, în ultima şedinţa din această legislatură (PSD – n.r.) le face un cadou de Crăciun tuturor evazioniştilor din ţara asta… Este unul dintre proiectele din epoca Dragnea, foarte nociv.

Iniţiat de Cătălin Rădulescu, picat o dată la Curtea Constituţională, el revine azi cu mici modificări care îi avantajează pe evazionişti.

În cazul evaziunii cu prejudicii de până în 50.000 de euro, judecătorul va putea da numai amendă dacă se recuperează prejudiciul până la rămânerea definitivă a hotărârii”, a declarat fruntaşul USR Stelian Ion celor de la Epoch Times.

Mai pe scurt spus, dacă hoţul, prins fiind, dă înapoi ceea ce a furat, scapă numai cu amendă. Iar dacă mai dă şi ceva bani în plus, e scutit până şi de amendă.

Citiţi, pe larg, despre culisele acestui act normativ de-a dreptul ticălos, în articolul din care am citat şi care poate fi accesat la link-ul de mai jos:

https://epochtimes-romania.com/news/semnal-de-alarma-in-parlament-psd-acuzat-ca-vrea-sa-dea-in-ultima-sedinta-de-plen-o-noua-lege-pro-infractori—309042

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here