Deputatul PSD de Argeş Cătălin „Mitralieră” Rădulescu s-a lansat, azi, într-o tiradă furibundă la adresa fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi, favorită să fie numită la şefia Parchetului European.

Pe dna Kovesi, „Secţia pentru investigarea magistraţilor” (condusă de oamenii ministrului Justiţiei, dl Tudorel Toader) o acuză de mai multe infracţiuni, urmare a unei plângeri a fugarului Sebastian Ghiţă, ex-parlamentar PSD, scriu azi colegii de la www.ziaristii.com

Reamintim că înfiinţarea secţiei respective a fost puternic contestată în organismele europene, pe motiv că ar fi un instrument politic de timorare a magistraţilor anticorupţie.

„Cred că doamna va avea o viaţa foarte grea începând de mâine, procurorii care sunt oneşti şi care trebuie să îşi facă treaba în această secţie de procurori, secţie la care dânsa s-a opus în permanenţă, nu şi-a dorit să existe această secţie care să investigheze şi procurorii care au făcut abuzuri, dar eu cred că această secţie îşi va face treba şi toţi procurorii care au abuzat…vor răspunde”, a declarat dl Rădulescu, citat de Mediafax.

„Kovesi dezonorează ţara şi Guvernul României, pentru că aşa cum i-a plăcut întotdeauna că oamenii care sunt acuzaţi, să se retragă, să facă un pas în spate, dânsa nu mai are ce să facă în momentul de faţă. Ar fi dezonorant pentru dânsa în continuare să meargă spre şefia acestei instituţii din Europa”, a mai spus deputatul de Argeş.

Posibila numire a dnei Kovesi la şefia Parchetului European antifraudă le dă fiori reci pe şira spinării corifeilor coaliţiei de la Putere de la noi.

Ca atare, PSD şi aliatul său ALDE par a fi dispuşi la orice pentru a bloca numirea fostei şefe DNA la conducerea Parchetului European.

Deocamdată, aceasta a în pole-position. Mai mult, oficialii europeni par să vadă, în frisoanele liderilor PSD-ALDE, cel mai bun indicator al eficienţei dnei Kovesi.

Articolul complet la care făceam referire mai sus, semnat de Laurenţiu Ciocăzanu, poate fi citit accesând link-ul de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here