PSD Argeş l-a sancţionat sever pe primarul amator de favoruri sexuale de la Călineşti: l-a „suspendat din toate funcţiile politice”

Date:

Share post:

PSD Argeş a reacţionat foarte prompt referitor la scandalul sexual de la Primăria Călineşti, acolo unde primarul Mihai Georgescu a cerut unei candidate la angajare favoruri sexuale, potrivit unei înregistrări care circulă în mediul online.

„Te pot angaja pe cabinetul meu. Îţi dau 35 de milioane (3.500 de lei) salariu… mă duci, mă aduci, chestii de astea… Îţi dau liber cât vrei tu, îţi faci viaţa cum vrei. Da’ dacă am şi eu nevoie de tine şi vreau să fiu cu tine o oră-două într-o zi, să fii la dispoziţia mea. Îţi asigur tot ce vrei, stabilitate locului de muncă, prime, relaţii… tot ce vrei. Te duc în lumea bună…”, i-ar fi spus primarul unei tinere.

Reacţia PSD Argeş, însă, a fost pe cât de promptă, pe atât de edulcorată în raport cu faptele incriminate:

„Organizația PSD Argeș a decis suspendarea lui Mihai Georgescu (foto), primar al comunei Călinești, din toate funcțiile politice, așteptând în continuare rezultatele anchetei în desfășurare.

Nu dorim să ne implicăm și să discutăm despre viața privată a nimănui, însă întotdeauna ne vom delimita ferm de orice atitudine imorală, mai ales dacă aceasta se petrece în cadrul administrației publice”, a transmis biroul de presă al PSD Argeş.

„Sancţiune” extrem de blândă şi, totodată, inutilă, pentru că primarul oricum anunţase că s-a „autosuspendat” din funcţiile din care îl suspendase partidul.

Pe de altă parte, şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, i-a cerut primarului Mihai Georgescu să-şi prezinte demisia.

„Am un gol în stomac când ascult înregistrarea și mă bucur că victima a făcut plângere penală.

Să șantajezi o fată, să o obligi să facă sex cu tine, profitând de faptul că tu ești primar, este de-a dreptul strigător la cer.

Șantajul și hărțuirea sexuală la locul de muncă sunt două infracțiuni oribile pentru care e nevoie de o reacție, dură, mai mult decât suspendarea din funcțiile politice. Se impune în mod clar demisia primarului”, a scris pe pagina sa de Facebook Alina Gorghiu.

Nu e prima dată când organizaţia PSD Argeş se poartă cu mănuşi cu primarii săi care au călcat în străchini. După izbucnirea scandalului de sclavie de la Berevoeşti, primarul comunei, Florin Proca (PSD), s-a autosuspendat din funcţie, după care şi-a autosuspendat autosuspendarea şi e primar bine-mersi şi în ziua de azi.

A fost singura „sancţiune” primită de primarul Florin Proca, după toate grozăviile petrecute sub nasul său.

sursa foto: PSD Argeş

Vizite22

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Creşte numărul cazurilor de infectare cu Covid. Masca ar putea reveni în actualitate

Numărul de cazuri de infectare cu Covid a crescut,...

Poliţia Argeş i-a amendat pe ciobanii care nu şi-au microcipat câinii de la stână

În cadrul unei acţiuni poliţieneşti dessfăşurate ieri şi alaltăieri,...

Dezinformarea prin presă, combătută cu ajutorul inteligenţei artificiale

"Un consorțiu condus de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași,...

Alege setul potrivit de anvelope 195 55 R16 în funcţie de sezon

Anvelopa marcată cu dimensiunile 195 55 R16  este una...