Fostul vicepreşedinte şi apoi preşedinte al grupului Socialiştilor din Parlamentul European, omul politic austriac Hannes Swoboda, a avertizat, ieri, că grupul socialist european ar putea să se despartă de numiţi membri ai familiei socialiste din Est.

„Această familie politică (cea Socialistă – n.n.) va trebui să se despartă de anumiţi membri, a căror politică are prea puţin de-a face cu social democraţia”, a spus dl Swoboda agenţiei de presă austriece APA, citată d colegii de la G4Media.

„Anumitor partide va trebui să le spunem pe șleau că așa nu merge. Este în detrimentul social-democraţilor europeni ca imaginea lor să ajungă să fie asociată cu – şi afectată – de persoane sau partide care nu corespund principiilor noastre fundamentale”, a mai atenţionat dl Swoboda.

Deşi politicianul austriac nu a nominalizat explicit PSD din România, aluzia e clară: oile negre ale Europei sunt, la ora actuală, Polonia, Ungaria şi România. Însă, numai în România la Putere e un partid care face parte din familia Socialiştilor Europeni.

sursa foto: facebook Hannes Swoboda

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here