„Protestatarii care, pe 17 mai 2019, erau luaţi pe sus de jandarmi la Topoloveni, pentru simplul motiv că voiau să protesteze împotriva lui Liviu Dragnea, aflat în vizită la ei în oraş, au câştigat, la instanţa de fond, anularea amenzilor date de jandarmerie.

Cetăţenii fuseseră amendaţi cu câte 1.000 de lei fiecare”, informează site-ul www.arges.media.

„Sentinţa poate fi atacată de Jandarmerie cu apel, însă protestatarii reamintesc că, până acum, Jandarmeria a pierdut majoritatea proceselor intentate de cetăţeni pentru anularea amenzilor.

Reamintim că pe 17 mai Dragnea, la vremea respectivă lider al PSD, a fost întâmpinat de protestatari la Topoloveni. Aceştia doreau să îşi exprime dezaprobarea faţă de modul în care „Daddy” conducea ţara.

N-a fost însă să fie. Cetăţenii au fost ridicaţi de jandarmi în timp ce încercau să afişeze un banner cu mesajul „Argeşul contează, ţara n-a votat hoţi. Voi nu sunteţi România”, au fost duşi la secţie şi ţinuţi acolo până când Dragnea a părăsit localitatea”, se mai arată în articolul citat.

Articolul complet poate fi citit accesând link-ul de mai jos:

https://arges.media/actualitate/lovitura-pentru-jandarmerie-protestatarii-anti-psd-luati-pe-sus-la-topoloveni-au-castigat-procesul/?fbclid=IwAR3Hp1Pm3Y6V7-73aK7fawCHNDQK1fjrqXWct6Efh821YnOTvMzf6rPjq98

sursa foto: www.arges.media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here