„Un protest inedit împotriva tăierilor ilegale de păduri va avea loc sâmbătă, la Rădăuți, județul Suceava, de la ora 12.

Fiecare participant se va deplasa cu mașina proprie pe strada Austriei, apoi va intona în dreptul acesteia imnul național și va claxona timp de o oră în fața fabricilor Egger și Schweighofer”, se arată într-un comunicat al organizatorului, Partidul pentru Unirea Românilor (AUR), condus de George Simion, alături de Federaţia Operatorilor Români de Transport.

„Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) precizează că pe fondul stării de alertă și al presiunilor făcute de baronul local Gheorghe Fluture prin forțele de ordine pe care le controlează, protestul se va desfășura în mod similar cu cel care a avut loc la Sebeș în urmă cu 2 săptămâni în fața fabricilor Kronospan și Schweighofer. Fiecare manifestant este rugat să aibă câte un steag tricolor, iar bucovinenii să fie îmbrăcați în costume populare”, se mai arată în comunicatul de presă citat.

„Gheorghe Flutur nu va putea să ne intimideze prin intermediul Jandarmeriei locale și al celorlalte instrumente administrative de care dispune, sau să zădărnicească acțiunile românilor care spun adevărul.

Avem dreptul legal, constituțional de a ne afla pe drumurile țării. Dacă nimeni din județul Suceava nu îndrăznește să ridice glasul împotriva acestui baron galben, cu nimic diferit față de baronii roșii, să afle că AUR reprezintă o generație nouă în politică care nu tolerează atacurile asupra sănătății românilor și încălcarea dreptului la liberă exprimare și la protest față de abuzuri.

Tăierea de păduri la proporții inimaginabile și distrugerea locurilor de muncă pentru suceveni și toți românii sunt fenomene care ne preocupă cu prioritate și pe care AUR va căuta să le îndrepte”, a spus dl Simion.

Acum două săptămâni, la Sebeş-Alba, partidul AUR a mai organizat un miting similar, axat pe aceeaşi temă, a jafului comis perpetuu în pădurile României.

La nivelul judeţului Argeş, partidul AUR s-a făcut cunoscut îndeosebi prin anunţul de a susţine candidatura dnei Simona Niculescu la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş, aspect despre care, de altfel am şi relatat.

Cei dornici/interesaţi să participe la mitingul de la Rădăuţi îl pot contacta pe George Simion, co-preşedinte al partidului AUR, la telefonul 0723.590.742.

sursa foto: Facebook/Partidul pentru Unirea Românilor

Nota redacţiei – Menţionăm că între colegul nostru Sorin Simion şi liderul AUR, George Simion, nu există nicio legătură de rudenie, iar site-ul nostru nu are nicio legătură contractuală cu partidul AUR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here