La îndemnul omului de afaceri din Suceava, dl Ştefan Mandachi, sute de mii de români au protestat, în public sau discret, împotriva lentorii inacceptabile cu care se construiesc autostrăzi în România.

Proteste publice au avut loc în Capitală, dar şi în oraşe, mai mici sau mai mari din ţară, cum ar fi Suceava, Iaşi, Craiova, Târgu-Mureş, Braşov, Reghin (judeţul Mureş), Aiud (judeţul Alba), Cluj-Napoca etc.

La proteste s-au raliat inclusiv câteva firme din Piteşti şi din judeţul Argeş, dar şi sute, dacă nu mii de argeşeni (foto jos).

În replică, Guvernul PSD-ALDE a demarat, ostentativ, cu tăieri de panglici şi tot alaiul obişnuit, lucrările la centura în regim de autostradă a oraşului Bacău.

Prilej cu care liderul PSD, dl Liviu Dragnea, a găsit de cuviinţă să-i jignească grosolan pe omul de afaceri Ştefan Mandachi şi pe românii care s-au săturat să mai aştepte cu zecile de ani autostrăzile veşnic promise şi niciodată realizate.

Acesta a declarat azi, la Conferința de alegeri a PSD Dâmbovița, că protestele nu-s altceva decât circ.

„Şmecheri” protestând în zona de nord a Piteştiului

„…niște șmecheri…urlă că au făcut un metru de autostradă, când astăzi încep lucrările la Autostrada Moldova (e vorba, de fapt, de centura Bacăului – n.r.).

Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei țipă, noi dezvoltăm România. Acel om de afaceri care am înțeles că a cheltuit 100.000 euro pentru acest circ.

Dacă tot avea banii ăștia, putea să îi doneze… Totul este circ. Rămâne la latitudinea noastră să spunem adevărul. Nu vă cer să mințiți, să manipulați, vă cer să aveți curajul să spuneți oamenilor ce se întâmplă. Pentru că altfel îi lăsați pe acești circari conduși de leneși”, a declarat, furibund, dl Dragnea.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here