Un grup de şapte organizaţii civice nepolitice au anunţat, azi, că au în vedere organizarea unui masiv protest guvernamental în Piaţa Victoriei din Bucureşti, în data de 1 Decembrie.

Organizaţiile respective se numesc: „Rezistenţa”, „Insistăm”, „Reset”, „Iniţiativa România”, „Declic”, „Corupţia ucide” şi „One Vision. Rezist”.

În apelul comun lansat pe reţelele de socializare, organizaţiile în cauză arată următoarele:

„De 1 Decembrie, noi credem ca există un singur mod în care putem sărbători și onora România și Centenarul ei: ajutând-o să rămână acolo unde își dorea să fie și acum 100 de ani: în Europa.

Valorile celor care au făcut Unirea de la 1918 sunt aceleași pe care le prețuim și azi: domnia legii, democrația, solidaritatea și libertatea.

Pentru ca România de azi să rămână acolo unde îi este locul, adică în Uniunea Europeană, este, însă, nevoie să scape de grupul infracțional care a ajuns la conducerea ei și vrea să o scoată în decorul Europei.

De 1 Decembrie, venim în Piața Victoriei să strigăm două lucruri: La mulți ani, România! și Demisia! Această țară merită mai mult decât un Guvern incompetent și toxic, a cărui unică misiune este să îl scape pe Liviu Dragnea de pușcărie”.

Imaginea este de la mitingul antiguvernamental din 10 august.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here