Protejatele lui Vâlcov şi-au pierdut funcţiile. Misterele ascensiunii lor rămân

Date:

Share post:

Şirul demiterilor de la vârful instituţiilor de stat a continuat, zilele acestea, cu eliberarea din funcţie a altor două personaje vădit incompetente.

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a demis-o pe şefa Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Mihaela Triculescu. Un personaj şters, pe care nimic nu o recomanda să ocupe o astfel de poziţie.

În plus, potrivit celor de la Newsweek România, Mihaela Triculescu (foto jos) e acuzată de fraudă cu bani europeni. Ea a fost, înainte să devină şefa Fiscului, respinsă de două ori la concursul de ocupare a unui post de inspector la…Fisc şi a mai lucrat la firma de curăţenie a unei primării rurale din Dolj.

Premierul Viorica Dăncilă a demis-o, ieri, şi pe şefa Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Adriana Cotel. Fostă asistentă de farmacie, Cotel a beneficiat din plin de sprijin politic, ca şi Mihaela Triculescu.

Ambele sunt cunoscute ca fiind protejatele lui Darius Vâlcov, cel care le-a şi propus pentru funcţiile ocupate.

Studiile lui Cotel ascund, însă, niscaiva coterii. În afară de o diplomă la celebra universitate „Spiru Haret”, fosta şefă a CNAS a izbutit ca, în numai trei ani, să absolve o facultate de psihologie şi un master – concomitent! – la Universitatea din Piteşti.

Dar, despre aceste aspecte vom reveni.

surse foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular