Cultura de porumb este raspandita peste tot in lume datorita modalitatilor diverse de valorificare a productiei, dar si a rezistentei foarte mari a acesteia la schimbarile climatice. Porumbul este utilizat atat in industria alimentara umana cat si ca hrana pentru animale. Insa, utilitatea lui nu se opreste doar aici, intrucat toate partile acestei plante pot fi folosite pentru crearea de biocombustibil si celuloza.

Ca orice alta cultura, porumbul poate fi afectat de diferiti daunatori precum buruienile sau insectele, dar pentru aceasta exista mai multe solutii precum erbicid Adengo, care actioneaza puternic si eficient asupra vegetatiei care perturba dezolvarea normala a plantei.

Avantajele utilizarii de erbicide in cultura de porumb

Erbicidele se pot clasifica in functie de modalitatea de actiune, plantele pe care le protejeaza, substanta activa si forma de aplicare. Despre toate acestea poti obtine informatii de la expertii regalfermierul.ro.

Utilizarea de pesticide este necesara pentru sanatatea culturilor indiferent de tipul sau dimensiunea acestora. Desi porumbul este o planta foarte rezistenta, ea fiind capabila sa tolereze seceta, ploi torentiale si diferiti daunatori, este necesara adoptarea catorva masuri pentru a asigura succesul culturii. Una dintre aceste masuri este folosirea erbicidelor, lucru care ofera urmatoarele avantaje:

  • Modalitate simpla de economisire a timpului: utilizarea de erbicide pentru culturile tale te va ajuta sa folosesti timpul eficient. Astfel, poti alege orice alte activitati in locul smulgerii sau taierii ierburilor. Eliminarea manuala a vegetatiei nedorite din jurul culturilor se poate folosi pe suprafete foarte mici, insa, in alte cazuri un erbicid eficient te va scuti de mult efort.
  • Modalitate de curatare a oricarui tip de suprafata indiferent de scopul ei. Erbicidele nu sunt folosite doar in cazul culturilor de plante sau fructe. Ele au aplicabilitate si in cazul terenurilor de sport, de exemplu, sau a spatiilor publice verzi. Un spatiu curatat de vegetatia nedorita este mai sanatos si mai placut din punct de vedere estetic.
  • Eficienta si selectivitate in ceea ce priveste actiunea. Erbicidele pot avea actiune selectiva, adica pot elimina doar anumite tipuri de plante, fara sa afecteze in niciun fel cultura ta. De asemenea, oamenii sau animalele nu vor fi afectate de substantele active continute.
  • Control pe termen indelungat: partea foarte buna a erbicidelor este ca actioneaza pe termen lung. Unele dintre aceste substante actioneaza inca din faza de germinatie a buruienilor, inhiband dezvoltarea, altele dupa ce acestea au crescut. Erbicid Adengo este un produs remarcabil, intrucat are capacitatea de a se “reactiva” dupa o ploaie, putand sa inhibe si cresterea noilor buruienipe o anumita perioada de timp.

Asigura protectia necesara culturilor tale

Regalfermierul.ro este una din companiile capabile sa iti ofere o serie de produse exceptionale pentru dezvoltarea unor culturi sanatoase si productive, printre care si erbicid porumb. Aici vei gasi asistenta de care ai nevoie, substantele si utilajele care vor face din cultura ta un real succes.

Regal Fermierul este o companie infiintata de catre fosti fermieri pasionati, care au decis ca doresc sa ajute cat mai multi oameni pentru a-si crea propriile culturi de succes. Fie ca aceste persoane lucreaza pentru ferme mici sau la nivel industrial, regalfermierul.ro ofera solutii tehnice inteligente, atat pentru protectia culturilor, cat si pentru dezvoltarea sanatoasa a acestora.

Portofoliul acestei companii contine toate produsele si utilajele necesare pentru crearea unor gradini, solarii si sere cu legume si fructe sanatoase si delicioase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here