„Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor derulează  în această perioadă o tematică națională de control privind calitatea serviciilor adiacente serviciilor medicale, prestate în cadrul unităților spitalicești”, a informat ANPC, printr-un comunicat de presă.

„Astfel, comisarii ANPC vor efectua controale în spitalele din  toate cele 41 de județe ale României… urmând a fi verificate condițiile de cazare (starea saltelelor, lenjeriilor, pernelor, pilotelor, pijamalelor etc.), igienă (situația grupurilor sanitare/băi) și alimentație din spitale (cantinele, meniurile, spațiile de depozitare a alimentelor etc.), precum și tot ceea ce ține de prestarea unui serviciu către pacienți  în conformitate cu normele europene”, se arată în documentul citat.

Cu siguranţă că acţiunea aceasta de control e aşteptată de multă lume la Piteşti şi în celelalte oraşe ale judeţului. Dar nu numai.

Foarte mulţi argeşeni s-au plâns de condiţiile pe care le oferă (cu excepţiile de rigoare) multe dintre spitalele judeţului. Aşa că o astfel de „razie” a inspectorilor de la Protecţia Consumatorului aravea destule de găsit.

Şi la Piteşti, şi prin alte părţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here