Propunerea PSD pentru şefia Senatului: moş Meleşcanu

Date:

Share post:

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a produs o mare surpriză pe scena politică, ieri, propunându-i să preia şefia Senatului României unui membru ALDE: Teodor Meleşcanu.

Acesta ar urma să fie candidat susţinut de PSD.

Fost ministru de Externe, fost director al Serviciului de Informaţii Externe (printre altele), Teodor Meleşcanu este întruchiparea fidelă a aparatcik-ului de tip nou, postrevoluţionar.

A avut două mandate de senator: unul în 1996-2000 (din partea PDSR, actualul PSD) și altul în 2004-2008, dar din partea PNL.

A fost și ministru al Apărării, în Guvernul Tăriceanu (2007-2008), dar şi ministru interimar al Justiției (15 ianuarie – 29 februarie 2008)

Un ins ajuns aproape de senectute (78 de ani), care n-a făcut niciun bine acestei ţări, dar care e plătit regeşte, cu două pensii speciale, una de fost parlamentar şi una de fost diplomat.

A rămas în conştiinţa publică prin maniera execrabilă în care i-a umilit pe românii din străinătate, care nu au putut vota la ultimele alegeri prezidenţiale şi la europenele de anul acesta, din cauza indolenţei sale.

A rămas, însă, şi prin felul în care a încercat să-şi numească feciorul vitreg consul al României la Strasbourg, în detrimentul unui cărturar de vază din Timişoara. Chestie care i-a adus şi un dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular