Pentru a fluidiza traficul rutier în cartierul Găvana din Piteşti, municipalitatea a venit azi cu propunerea de instituire a unor sensuri unice pe câteva artere mai aglomerate în zonă.

Propunerile respective sunt ilustrate în imaginea de sus, furnizată de Primărie.

„… administrația locală supune dezbaterii publice propunerea de instituire a unor sensuri unice de circulație în perimetrul ce cuprinde străzile Carol Davila, Ion Minulescu, 1 Decembrie și Lucian Blaga, scopul acestor sensuri unice fiind fluidizarea traficului, eliberarea trotuarelor pentru circulația pietonală, creșterea siguranței copiilor în zonele de rezidență și din apropierea școlilor, precum și eliminarea acelor situații generatoare de conflicte în trafic.

Primăria Municipiului Pitești invită piteștenii să participe la această dezbatere publică, prin completarea on-line a sondajului de opinie postat pe site-ul instituției, care oferă atât variante de răspuns, cât și posibilitatea de a face sugestii ale unor soluții alternative sau suplimentare celei propuse.

Sondajul poate fi completat, în perioada 18 februarie 2021 – 31 martie 2021, prin accesarea următorului link:

http://www.primariapitesti.ro/portal/arges/prim/portal.nsf/AllByUnid/00079342?OpenDocument&IDSondaj=9F08AAE4AB1EDAF1C225868000320A69

După încheierea perioadei în care este activ sondajul, în urma propunerilor și a răspunsurilor primite de la cetățeni, Comisia de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești va decide modul de implementare a măsurilor adoptate, în funcție de nevoile și de solicitările dumneavoastră, cetățenii municipiului nostru.

Eșantion: cetățenii care locuiesc în municipiul Pitești/cartierul Găvana.

Întrebarea sondajului: Sunteți de acord cu propunerea administrației locale de sistematizare a circulației pentru fluidizarea traficului rutier, în cartierul Găvana, prin instituirea de sensuri unice în zona străzilor: Carol Davila, Ion Minulescu, 1 Decembrie și Lucian Blaga?”, a transmis municipalitatea piteşteană.

Dacă aveţi alte propuneri, fie legate de aspectul relatat aici, fie în legătură cu alte probleme ce ţin de competenţa Primăriei Piteşti, folosiţi cu încredere adresa de email primaria@primariapitesti.ro

Am fost asiguraţi că mesajele sunt citite şi chiar luate în seamă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here