Primarul Câmpulungului, fosta vedetă de televiziune Elena Lasconi, are planuri mari în ceea ce priveşte infrastructura de apă şi canal a oraşului pe care-l conduce.

Dumneaei a anunţat că are în vedere accesarea unui program cu fonduri europene pentru introducerea acestor utilităţi elementare pe toate străzile din Câmpulung care încă nu sunt racordate la reţeaua de apă şi canalizare.

Mai cu seamă că însăşi primăriţa Lasconi locuieşte pe o stradă unde nu există încă nici canalizare, nici reţea de gaze, astfel că găteşte la o sobă cu butelie şi se încălzeşte cu lemne.

Revenind la apa curentă şi la canalizare, dna Lasconi a constatat că între scriptele Primăriei şi realitatea din oraş există discrepanţe mari.

„Am cerut o evidență a străzilor fără utilități însă am constatat că acestea sunt rupte de realitate. În sensul că, în evidențe/tabele/dosare sunt prinse mult mai puține străzi.

De ce știu asta? Pentru că am fost pe toate străzile din Câmpulung și cunosc realitatea, iar la prima vedere mi-au venit în minte încă zece străzi care nu apăreau în tabelele prezentate”, a transmis primăriţa.

Mai mult, ea face un apel la toţi câmpulungenii să informeze Primăria dacă pe strada unde locuiesc nu există reţea de apă sau canalizare.

„Fac apel și la voi să ne comunicați dacă pe strada voastră nu există apă și canalizare. Contact: 0756998960 și email: elena.lasconi@primariacampulung.ro.

E important să avem o evidență clară pentru a prinde în proiect absolut toate străzile”, a mai transmis Elena Lasconi, prin intermediul reţelelor sociale.

În imagine, Elena Lasconi cerând şefului companiei Edilul, furnizorul local de apă şi canalizare, să actualizeze evidenţele cu străzile din oraş care încă nu dispun de aceste utilităţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here