Cu numai patru zile înainte de meciul programat să se joace chiar de Ziua Internaţională a Femeii, 8 Martie, la Piteşti, următorul adversar al lui FC Argeş, gruparea CSM Politehnica Iaşi, trece prin nişte frământări interne grave.

După numai câteva săptămâni la cârma echipei, fostul golgeter al Stelei şi al lui Dinamo, Andrei Cristea, a fost dat afară de către primarul Iaşului, Andrei Chirica.

Andrei Cristea (37 de ani) a fost poftit să revină în lotul echipei, cu care încă mai are contract, ca jucător, până la vară.

Motivul ar fi, fireşte, rezultatele necorespunzătoare ele echipei, aflată pe ultimul loc în clasament, cu un singur punct obţinut în ultimele cinci runde.

La Piteşti, formaţia ieşeană ar urma să fie condusă de pe bancă de fostul jucător, tehnician şi simbol rapidist Marian Rada.

Acesta era oricum antrenor principal în acte, pentru că Andrei Cristea, la fel ca şi Andrei Prepeliţă de la noi, nu are licenţa necesară pentru a pregăti o echipă de primă ligă.

Primarul din Iaşi i-a transmis, însă, legendei rapidiste Rada că nu va rămâne pe bancă prea multe zile, pentru că se doreşte aducerea la Iaşi a unui antrenor cu nume.

Sunt vehiculate, în presa sportivă, numele lui Cristiano Bergodi şi al lui Dan Petrescu, primul, fără contract, al doilea, demis de la o echipă turcească unde a avut rezultate dezamăgitoare.

sursa foto: Facebook/Marian Rada

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here