În urma controalelor de rutină ale Serviciului Rutier Argeş, poliţiştii piteşteni l-au depistat pe I.M., de 21 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, astfel că pentru fapta sa i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Nici în poliţiştii din Leordeni nu au stat degeaba, aceştia depistând în trafic un bărbat din Bogaţi în vârstă de 33 de ani care conducea tot sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, agenţii au aflat că cel în cauză nici nu poseda permis de conducere. După ce a fost condus la spital pentru a i se preleva probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, acestuia i s-a deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului dar şi pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Şi la Ştefăneşti lucrurile au stat la fel, agenţii cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti depistându-l în trafic pe C.M., de 26 de ani, din Ştefăneşti, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii a căror valabilitate era expirată. Nici acesta nu făcea excepţie în cea ce priveşte consumul de băuturi alcoolice, astfel că a fost poftit la spital pentru prelevarea de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Şoferului imprudent i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără numere de înmatriculare dar şi pentru că şofa în stare de ebrietate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here