În seara zilei de 29 august, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au fost anunţaţi de  producerea unui eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, pe strada Smeurei din municipiu.

După verificări, poliţiştii au stabilit că persoana care a condus autoturismul, A.B., de 24 de ani, din Piteşti, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pentru această faptă, tânărului i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot în aceeaşi noapte, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier ce s-a soldat doar cu pagube materiale, pe strada Principală din comuna Bradu.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au stabilit că persoana care a condus autoturismul, D.G., de 49 de ani, din Piteşti, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Nici acesta nu a scăpat fără dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Nici la Câmpulung poliţiştii rutieri nu au stat degeaba, ei depistându-l pe R.M., de 33 de ani, din comuna Bughea de Sus, care conducea un autoturism în stare de ebrietate. După ce bărbatului i s-au recoltat probe de sânge pentru a se putea stabili alcoolemia, acesta s-a ales cu dosar penal.

Tot în noaptea de 29 spre 30 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş l-au depistat pe A.I., de 46 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe strada Progresului din oraş, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a avut aceeaşi soartă cu a celor de mai sus, alegându-se şi el cu o contravenţie pentru fapta săvârşită

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here