Potrivit site-ului Liga2, Sylvain Deslandes, fundaş stânga camerunez cu cetăţenie franceză, este un posibil transfer al celor de la FC Argeş.

Jucătorul în vârstă de 22 de ani a efectuat astăzi primul antrenament împreună cu gruparea din Trivale şi are şanse să semneze un contract cu FC Argeş.

Deslandes a jucat la  AM. S. Soliers, USON Mondeville şi Caen în perioada junioratului (echipe de ligile 3-5 din Franţa), iar la seniori a trecut pe la Caen II (liga a 4-a din Franţa), Wolverhampton, Bury, Portsmouth (toate, echipe din ligile inferioare din Anglia) şi FC Jumilla (club din liga a 4-a din Spania, desfiinţat anul trecut).

De menţionat că acest Deslandes a ajuns la Jumilla în Spania ca urmare a faptului că, în baza unui acord între micul club spaniol de lângă Murcia cu The Wolves (Lupii, porecla celor de la Wolverhampton), jucătorii care evoluau mai puţin în Anglia erau trimişi să se rodeze în „Segunda B”, în Spania, acolo unde juca FC Jumilla.

Având în vedere că FC Argeş are ca obiectiv promovarea în prima ligă, acest Deslandes, venit de prin ligile 3 şi 4 ale Angliei şi Spaniei, nu pare cine ştie ce achiziţie.

Dar, cine ştie, poate africanul ne va demonstra că merită să joace la FC Argeş. Sperăm aşa să şi fie.

Totuşi, nu se găsea la juniorii Argeşului un jucător defensiv de picior stâng, care să merite promovat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here