Audierile din această după-amiază, din Comisia parlamentară de Cultură, au relevat numele primului ministru care, după câte se pare, va părăsi Guvernul Dăncilă.

E vorba despre actualul ministru al Culturii şi Identităţii Naţionale, actorul George Ivaşcu, aspru criticat de membrii comisiei citate pentru slabele sale rezultate ca ministru, dar şi pentru faptul că a absentat de mai multe ori de la audierile în faţa comisiei.

Audierile de azi ar fi trebuit să fie axate pe tema manifestărilor organizate cu prilejul aniversării Centenarului Marii Uniri, însă, actorul ministru n-a ştiut să le spună prea multe pe această temă parlamentarilor.

„Puteam să comunicăm mai mult şi mai bine, domnule ministru. Scuzele dumneavoastră nu sunt suficiente”, i s-a spus dlui Ivaşcu.

Foarte probabil, domnia sa îşi va pierde mandatul de ministru. Oricum, mandatul lui George Ivaşcu n-a reprezentat niciun câştig pentru politică. A reprezentat, însă, o pierdere pentru teatrul românesc.

Cu realizări apropiate de zero ca ministru al Culturii, George Ivaşcu are, totuşi, o mare calitate: e unul din foarte puţinii miniştri care vorbesc corect şi cursiv româneşte. În Guvernul condus de Viorica Dăncilă, lucrul ăsta e o rara avis.

sursa foto: Cinemagia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here