Primul 1 Mai muncitoresc, ca-n perioada comunistă, la restaurantul Drive Point din Bascov

Date:

Share post:

Restaurantul Drive Point din Bascov (strada Rotăreşti nr. 60 B, la circa 1,5 km de la ieşirea din Piteşti spre Râmnicu-Vâlcea, pe partea dreaptă a drumului, în incinta parcării Com Divers Lazăr jr.) propune piteştenilor nostalgici – dar nu numai lor – să experimenteze o modalitate inedită de aniversare a zilei de 1 Mai.

Concret, cei de la Drive Point vor organiza vineri, sâmbătă şi duminică, petreceri câmpeneşti după tipicul celor din perioada comunistă, când 1 Mai era supranumită Sărbătoarea Oamenilor Muncii.

Meniul va fi acelaşi care era de găsit la astfel de petreceri, înainte de 1989. Ba chiar şi mesenii sunt invitaţi să adopte o ţinută ca „pe vremuri”.

„Ți-e dor? Caută-ți basca de tractorist, salopeta de muncitor, carnetul de partid, cravata de pionier sau insigna de şoim al patriei şi vino să petrecem ca odată!

Să mâncăm ”mici cu muştar”, ”hamsie de Marea Neagră”, ”şnitele din pariser”, ”ciorbă de tacâmuri”, ”petreuşi la jar”, ”piftie din adidaşi de Scorniceşti”, ”tuslama cu usturoi de Buzău” şi să bem bere la halbă.

Să ascultăm muzică lăutărească, muzică populară, cântece patriotice şi toate ”hiturile” de la ”Cenaclul Flacăra”. Până ne sare basca!

Prima serbare în stil comunist, de după 1989, într-un restaurant capitalist de la marginea Piteştiului

DRESS CODE: bască de tractorist, salopetă de muncitor, cravată de pionier sau insignă de şoim al patriei”, au informat cei de la restaurantul Drive Point potenţiala clientelă.

Pot participa şi cei care n-au pe acasă vreo bască de tractorist sau salopetă ori au aruncat de mult la gunoi cravata de pionier ori insigna de şoim.

Cost rezervare: 2.00 lei/persoană, dacă nu respecți DRESS CODE sau nu ai o legitimație de membru al clasei muncitoare. În caz contrar, nu plătești rezervarea și ai un discount de 15%, direct pe bonul fiscal. Punct”, au mai transmis, cu umor, organizatorii primului 1 Mai muncitoresc de după 1989, de la Piteşti.

sursa foto: Drive Point Grill World

Vizite8

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...