Operatorul de telecomunicaţii Digi (RCS&RDS) a anunţat azi că majorează mai multe dintre tarifele serviciilor sale de televiziune, internet şi telefonie, cu începere de la 1 martie acest an.

„Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacţiona la creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiţi să ajustăm tarifele.

Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de Digi/RCS & RDS se vor modifica (adică se vor majora – n.r.).

Chiar și după aceste modificări, preţurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive”, se arată într-un comunicat emis de Digi.

Deşi compania respectivă nu a precizat că scumpirile vin ca o consecinţă a taxei pe lăcomie impuse, printr altele, şi firmelor de telecomunicaţii, e greu ca o asociere de acest fel să nu fie făcută.

Sunt de aşteptat astfel din scumpiri şi din partea altor companii de profil. Numai că nu toate le şi anunţă public.

Clienţii Digi care nu acceptă noile tarife majorate au posibilitatea să denunţe contractele cu furnizorul de televiziune/internet/telefonie, în termen de 30 de zile.

sursa foto: rcs-rds.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here