După cum mulţi dintre dumneavoastră cunosc deja, azi noapte, la Câmpulung Muscel, un tânăr motociclist, de numai 30 de ani, a avut parte de un sfârşit tragic, după ce a căzut cu motocicleta pe bulevardul IC Brătianu din localitate. Foarte probabil, după cum zice un martor ocular, din cauza faptului că a lovit cu roata o gură de canal denivelată, fapt care a provocat căzătura fatală.

Tânărul motociclist, pe nume Alexandru Mihai Stan, se întorcea acasă, în cartierul Vişoi, de la localul unde lucra ca barman, târziu în noapte, la încheierea programului.

Biroul de presă al Poliţiei Argeş a transmis, azi la prânz, primele concluzii ale anchetatorilor. Redăm mai jos informarea de presă în discuţie.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, din Câmpulung, care conducea o motocicletă pe bld. Ion Mihalache de pe raza localității de domiciliu, din direcția Pitești spre Brașov, in împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut.

Din păcate, motociclistul a decedat, în drum spre spital. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut”.

Articolul din Codul Penal la care face referire Poliţia se referă la uciderea din culpă. În imagine, candele şi lumânări aprinse de cunoscuţi şi prieteni de-ai tânărului motociclist care a murit azi noapte, pe bulevardul IC Brătianu din Câmpulung, la locul unde s-a produs tragedia.

Două guri de canal din apropierea locului unde s-a produs nenorocirea de azi-noapte

Opinia publică din Câmpulung e revoltată pentru că starea drumurilor din oraş e deplorabilă, iar gurile de canalizare denivelate pot produce tragedii de genul celei petrecute noaptea trecute. „Sunt aceleaşi gropi de pe vremea lui Sorin Buta sau a lui George Bălan (foşti primari ai Câmpulungului, la începutul anilor 2000 – n.r.)”, a sintetizat situaţia un cititor muscelean.

Municipalitatea din Câmpulung nu a avut, încă, nicio luare de poziţie publică referitoare la groaznicul accident.

sursa foto: Delia Muşetescu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here