Primarul recent reales al comunei muscelene Vlădeşti, pesedistul Cristian Dică-Hristu, a fost surprins, recent, de agenţi ai Poliţiei argeşene, la volanul unui camion de mare tonaj, burduşit cu buşteni pentru care nu avea documente legale de provenienţă.

Anterior alegerii sale în funcţia de primar al comunei Vlădeşti, dl Dică-Hristu a practicat meseria de şofer. Deci, cel puţin permis de conducere în regulă avea.

Acte pentru lemne, însă, nu, ceea ce poate însemna că buştenii respectivi au fost tăiaţi în mod ilegal.

„În ziua de 27 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice au acționat, în localitatea Corbi, pe linia combaterii sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au depistat un bărbat de 57 de ani, din Vlădești, care transporta, cu un ansamblu auto format din autoutilitară cu macara și remorcă, cantitatea totală de 38,73 mc de material lemnos, fără documente legale de proveniență”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Primarul din Vlădeşti a fost prins de Poliţie la Corbi, la volanul unui camion plin cu lemne fără acte de provenienţă

„În cauză, a fost întocmit dosar penal… iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Domnești.

De asemenea, ansamblul auto folosit la transportul materialului lemnos, a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor”, a mai informat Poliţia.

Foarte probabil, camionul şi remorca (aparţinând unei firme al unui amic de-al primarului din Vlădeşti) vor fi confiscate.

sursa foto: Poliţia Argeş, PSD Argeş

18 COMENTARII

 1. Dinspre margine de crâng,
  Toți codrii din cioată plâng
  Că băieți de Babe-Cloanțe
  Aduc monștrii cu răcoanțe
  Și-l pun pe maistrul Vătafu
  Să scoată lemnul cu Taf-ul.

  Muncitorii – prompți oșteni,
  Răsucesc pe drum bușteni,
  Opintesc, împing din căngi
  Trunchiuri puse pe bălănci,
  Corhănesc, spre o cușcaie,
  Lemn rotund, într-o bătaie,
  Stivuiesc drept, la boghiuri
  Cherestea, pentru pustiuri.

  Drujbe, șprăngi, funiculare
  Constrâng păduri seculare.
  Spânzurați sus, la cioflâng,
  Codrii de brad se tot frâng,
  Când, prin acte cumpărate,
  Au grosimi mult micșorate.

 2. Cum era aia cu „Poliția Română folosită în scop politic”, zisă de șăful de partid al ăstuia?
  Deci Poliția face politică atunci când prinde pe câte unul că încalcă legea? Mai ales când încălcătorul ăla de legi face parte dintr-un anume partid?

  • Tu asta ai inteles, nene Nae ? Ca a fost exprimata politic relatarea despre primarul hot….? Ne-a spus si noua, ziaristul, celorlalti cititori care, altfel decat matale , nu stim ca acela era si primar ales, dintr-un partid care se bate cu pumnii-n piept ca-i pe nedrept acuzat…. Era mai bine sa nu fii spus ca-i un psd-ist, nu-i asa, fiindca-i o declaratie politica, asta, nu ? Uite, eu am curaj sa pun pariu pe miza mare ca, intamplator, doar intamplator, esti un psd-ist ! Ia spune-ne…!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here