Primarul piroman de la Beleţi-Negreşti, arestat pentru 30 de zile

Date:

Share post:

Mihai Marin, primarul în exerciţiu al comunei argeşene Beleţi-Negreşti, a primit în această după-amiază mandat de arestare pentru 30 de zile, a informat azi biroul de presă al Poliţiei Argeş. Decizia a fost luată de un judecător al instanţei din Topoloveni.

Primarul Pro România de la Beleţi-Negreşti va fi astfel cercetat în stare de arest sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere și sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, conform art. 256, alin. 4 și 259 din Codul Penal. Acesta a incendiat primăria în noaptea de duminică spre luni, după care a dispărut de la domiciliu.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni… Dispune arestarea preventivă a inculpatului (Marin Mihai – n.n.) pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi sustragere sau distrugere de înscrisuri… pe o perioadă de 30 de zile… Respinge cererea inculpatului privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a măsurii controlului judiciar”, se arată în decizia judecătorului de drepturi şi libertăţi.

Primarul Marin Mihai a fost deja încarcerat în arestul Poliţiei judeţene Argeş.

Surse apropiate anchetatorilor ne-au informat că, la audierile de ieri, primarul Marin ar fi recunoscut că el este autorul incendiului de la Primărie, în urma căruia a ars integral arhiva instituţiei.

Acesta a pus incendierea pe seama supărării pe care i-ar fi pricinuit-o subordonaţii din Primărie, care refuză să îl asculte.

sursa foto: Facebook/Mihai Marin

Vizite2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...