Primarul Ion Georgescu: „Mioveniul nu intră în nicio carantină!”

Date:

Share post:

„Stimați cetățeni, orașul Mioveni nu se află, la acest moment, sub incidența vreunei restricții de natură epidemiologică, nu ne aflăm într-o zonă de risc sau zonă roșie”, a transmis primarul oraşului, Ion Georgescu.

„Până la anunțarea unor noi măsuri din partea autorităților centrale și județene, toate activitățile în comunitatea noastră se vor desfășura ca și până acum!

Nu se închide activitatea agenților economici la ora 21, nu se va închide Piața Dacia, nu se închid creșele! Din punct de vedere al ratei de infecție, la nivelul orașului Mioveni nu au fost impuse noi măsuri restrictive, în afara măsurilor de protecție deja existente, precum obligativitatea purtării măștii în toate spațiile publice, păstrarea unei distanțe minime în magazine, mijloace de transport sau spații închise, evitarea zonelor aglomerate.

Informații actualizate privind orice modificare a situației veți primi doar pe canale oficiale!”, a mai anunţat primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu.

Actualizare, 9.XI.2020 – La doar două zile distanţă, primarul Georgescu a şi pus în practică intenţia sa, de a menţine deschisă piaţa Dacia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular