Eşecul de aseară, al celor de la CS Mioveni, din meciul contra celor de la UTA (scor final 2-0 pentru arădeni) a stricat cu totul „apele” la echipa argeşeană.

Cel mai rău s-a înfuriat însuşi primarul oraşului, Ion Georgescu, care a fost un fel de paratrăsnet al nemulţumirilor microbiştilor faţă de rezultatele echipei de fotbal.

Aşa că dl Georgescu s-a decis să ia taurul de coarne şi i-a avertizat public pe jucători că închide „robinetul” cu bani dacă ratează promovarea.

„Nu joacă primarul!”

„Referitor la partida de fotbal de aseară din play-off-ul Ligii 2, sunt de acord cu toți cei care s-au arătat dezamăgiți de prestația echipei, le înțeleg supărarea și pot spune că nu m-am așteptat la un joc atât de slab din partea echipei noastre, care lasă impresia că nu ne dorim să promovăm.

Deși înțeleg supărarea suporterilor, nu îmi pot asuma acuzele venite din partea fanilor, pentru că, în fond nu joacă primarul în echipa de fotbal.

Astfel, doresc să anunț public că în situația total nefericită în care echipa de fotbal CS Mioveni nu va promova, primăria se va delimita de secția de fotbal din toate punctele de vedere.

Rămânem optimiști, credem în șansa noastră, iar cei responsabili își vor asuma în aceiași măsură, atât realizările, cât și decepțiile”, este mesajul primarului Ion Georgescu.

Prin urmare, următorul meci al lui CS Mioveni, cel contra lui FC Argeş, a devenit unul de totul sau nimic pentru echipa galben-verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here