Ca în fiecare an, mulţi piteşteni au dorit să-şi achite impozitele datorate municipalităţii încă din primele zile lucrătoare ale anului.

Şi tot ca în fiecare an, ghişeele Primăriei nu fac faţă nici în 2021. Context în care primarul Piteştiului, Cristian Gentea, face apel la concetăţenii care au această posibilitate să achite impozitele online.

„Am observat, ca în fiecare an, că sunt din nou nemulţumiri privind activitatea ghişeelor de plată a taxelor şi impozitelor locale. Nu vreau să o luaţi ca pe o scuză, dar cozi sunt peste tot în ţară, nu doar la Piteşti”, a declarat primarul Gentea, la o emisiune a unui post TV local.

Cristian Gentea, primarul Piteştiului

„În prima zi lucrătoare din acest an, la ghişeele Primăriei au fost 48 de plăţi cheş (cu numerar – n.r.)…am o rugăminte, că e pandemie, vreme urâtă, ploaie: nu staţi la cozi, plătiţi de acasă, online. Reducerea de 10% se acordă oricum până la 31 martie, deci e timp suficient”, a mai cuvântat dl Gentea.

Rămâne, totuşi, în coadă de peşte problema vârstnicilor şi a celor care, din varii motive, fie nu au acces la internet, fie nu se pricep, pur şi simplu, să-l folosească pentru a face plăţi online. Nu-s deloc puţini.

Pentru aceştia, rămâne doar varianta statului la coadă. Şi, vorba dlui Gentea, a plăţii „cheş”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here