„Am așteptat patru luni ca Bulevardul I.C. Brătianu să arate civilizat după lucrările de asfaltare și marcaj! Sunt foarte dezamăgit de cum au înțeles constructorii că arată un bulevard modern reabilitat pe bani publici!

O asemenea bătaie de joc nu va fi plătită din banii piteștenilor!” După cum se poate vedea şi din poze, şi cu ochiul liber, carosabilul e denivelat, marcajele urmează şi ele şerpuirea sinuoasă a asfaltului etc. Lucrările, a căror contravaloare a fost suportată din bugetul municipalităţii, au costat puţin sub 3 milioane de lei (aproximativ 600.000 de euro).

Cuvintele de mai sus aparţine primarului Piteştiului, Cristian Gentea, şi au fost postate azi pe o reţea de socializare, ca expresie a nemulţumirii edilului faţă de felul în care au fost finalizate – după refacere, nota bene – lucrările de modernizare a carosabilului uneia dintre principalele artere centrale din Piteşti.

Marcajul e strâmb pentru că aşa e şi asfaltul

Lucrările au fost executate de o firmă din grupul Comesad Piteşti (Comesad Drumuri SRL). Dacă e să dăm crezare ameninţărilor primarului Gentea, firma respectivă va trebui să le refacă, pentru a doua oară, pe cheltuială proprie.

sursa foto: facebook/Cristian Gentea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here